Първоначално публикувано от Jororacing
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не мога да си го обясна 145 боксер
Collapse
X
-
Аз също обмислям варианта да хода на диагностика, защото мисля че имам проблем с ламбда сондата. но газ няма да си сложа. Не мисля че Alfa Romeo е кола за газ. там лада голф или некоя от "летящите" астри GSIможе да там газ метан и кво ли не още ама нашите колици не са за тия неща
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Махнах катализатора и се пооправи малко ,не съм засечал точно,само по стрелка ,но се вижда ,че е по малко горенето сега.Ще сменям и гърнетата , че са дроб от вътре и тогава може още да падне ще засичам тогава да видим.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Оги кога махна катализатора е ? Промени ли се звука ? Че имам идеи да го махна , но след като направих тая грешка с клио-то реших да не я повтарямВсе пак имаш ли разлика относно звук , въврене ?
Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце...
Comment
-
Първоначално публикувано от alfapz Покажи съобщениеОги кога махна катализатора е ? Промени ли се звука ? Че имам идеи да го махна , но след като направих тая грешка с клио-то реших да не я повтарямВсе пак имаш ли разлика относно звук , въврене ?
Ако твоя е цял по добре да сложиш резонаторно гърне ,мога да те уредя с едно.Така ще си го запазиш катализатора и някой ден ако на наще тъпи депутати им щукне да ги въведат задължтелно ще си го имаш или пък можеш да го продадш за 100 лв некъде.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
след последното засичане със 36 литра моята измина 460 километра,като това е смесен разход 30 на 70% градско и извънградско(не магистрала) но това е само с бензин от ESSO и то от моя град.С всички други които съм пробвал не изкарва толкова максимум 400 километраalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
сещам се да питам постоянно сам ли я караш или има кой да и тежи на колата ? - питам защото оня ден ходих до софия отиван връщане и всичките задръствания - разхода с 4 човека в колата е 10.4alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщениесещам се да питам постоянно сам ли я караш или има кой да и тежи на колата ? - питам защото оня ден ходих до софия отиван връщане и всичките задръствания - разхода с 4 човека в колата е 10.40888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
па аз съм кавазаки ннджа 1.7 нема ти казвам как се ускорявамLast edited by Sergey_gigov; d.m.y г., 11:45.alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
Comment